| Continuati cu o rima | |
|
+2RoGames-Staff NarutoKyuubi 6 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
NarutoKyuubi Member
Numarul mesajelor : 22 Gold : 5742 Reputatie : 0 Data de inscriere : 26/05/2009
| Subiect: Continuati cu o rima Mar Mai 26, 2009 5:32 pm | |
| Sa va explic si aici , cineva incepe o noua propozitie , iar urmatorul postator va trebui sa gaseasca o rima pt ultimul cuvant , sau ceva sa rimeze , fara injuraturi , cenzurati totul.
Jocul meu a inceput | |
|
| |
RoGames-Staff Administrator
Numarul mesajelor : 57 Gold : 6040 Reputatie : 1 Data de inscriere : 25/05/2009 Varsta : 31 Localizare : Zimnicea
| Subiect: Re: Continuati cu o rima Mar Mai 26, 2009 5:33 pm | |
| e foarte fain e si placut | |
|
| |
Soarece Member
Numarul mesajelor : 14 Gold : 5710 Reputatie : 0 Data de inscriere : 26/05/2009
| Subiect: Re: Continuati cu o rima Mar Mai 26, 2009 6:09 pm | |
| | |
|
| |
Peterson Member
Numarul mesajelor : 8 Gold : 5675 Reputatie : 0 Data de inscriere : 26/05/2009
| Subiect: Re: Continuati cu o rima Mar Mai 26, 2009 6:29 pm | |
| | |
|
| |
NarutoKyuubi Member
| Subiect: Re: Continuati cu o rima Mar Mai 26, 2009 11:18 pm | |
| | |
|
| |
Soarece Member
Numarul mesajelor : 14 Gold : 5710 Reputatie : 0 Data de inscriere : 26/05/2009
| Subiect: Re: Continuati cu o rima Mar Mai 26, 2009 11:28 pm | |
| UN cacat tu ai avut imnul cocalarilor til zic in poiezia mea imnul suna cam asa: “Sunt un coca’ retardat Am o fatza de cacat Seman cu-n hapciupalitic Si ma cred mereu mirific
Stau in cas’,port ochelari Ca a mei e cei mai tari Lumea spune k sunt varza Dar le spun sa sunt salata
In oras yo ies tunat Sa arat k un bazat Lanturi,ghiului port mereu Cel mai tare’s , sa mor eu
Acuma va zic ceva Si va spun ce pana mea Tot ce am e’mprumutat Ori e fals ori e furat” | |
|
| |
TheSharingan Member
Numarul mesajelor : 9 Gold : 5680 Reputatie : 0 Data de inscriere : 27/05/2009
| Subiect: Re: Continuati cu o rima Mier Mai 27, 2009 10:21 pm | |
| Imul tau e bunicel dar al meu e un model Foaie verde de marar miroase a cocalar Cocalar cu parfum tare, transpirat pe subsuare, Si cu bani in buzunare Are bani si multe fete Si alea`s foarte cochete, Are una, doua, trei printzese maaai cate vrei, Printzesele sunt ciudate Isi fac poze deochiate Moda noua e perversa Toata lumea are freza Freza de aia tare, de nu-ti trece nici prin cap Parca au o gaina`n cap, Daca-i vezi intr-o zi pe strada Parca dracu` ti se arata, Inca`o moda este tare Emo-isti se pun in valoare Mesteca lame Gillette Si in cap au un secret Un secret ADEVARAT Care spune cam asa: “Off viata mea… NU MA PLACE NIMENEA” Printzesele EMO-iste Unele sunt TRASEISTE Se imbraca tot in doliu Parca li s`o stricat fotoliu Un fotoliu de tortura Care le baga p**a`n gura, Sa trecem la manelisti Care sunt si messengeristi Au fata sifonata Care de maestru` Guta e indreptata Cand asculta o manea Li se scoala si scula, Printzesele maneliste In comparatie cu cele EMO-iste Majoritatea`s TRASEISTE Se imbraca doar Versace Ca banutul mult le place Si mai am ceva de spus: Pe toti COCALARI Hi5`ul ii pune in VALOARE ! | |
|
| |
Patrick New Member
Numarul mesajelor : 2 Gold : 5652 Reputatie : 0 Data de inscriere : 27/05/2009
| Subiect: Re: Continuati cu o rima Mier Mai 27, 2009 10:37 pm | |
| hai sa ne cacam in drum vantu sa ne sufle-n cur sa ne gadile la c*** hai sa ne cacam in drum | |
|
| |
NarutoKyuubi Member
| Subiect: Re: Continuati cu o rima Mier Mai 27, 2009 10:48 pm | |
| Chitz Chitz Chitz Chitz Numai chitzai atat ca nu este frumos Chitz Chitz Chitz CHITZ CHIIIITZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
RoGames-Staff Administrator
Numarul mesajelor : 57 Gold : 6040 Reputatie : 1 Data de inscriere : 25/05/2009 Varsta : 31 Localizare : Zimnicea
| Subiect: Re: Continuati cu o rima Vin Mai 29, 2009 4:02 am | |
| Rima asta prost facuta Spui doar baliverne nimeni nu te asculta Esti mai prost ca noaptea Si ai sa basesti fasolea cu inghetata ( nam gasit alte rime =))) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Continuati cu o rima | |
| |
|
| |
| Continuati cu o rima | |
|